29 Şubat 2008 Cuma

Stadyumlar, Devam

GALATASARAY TRİBÜN YAPISI

Eski açık: Kimliksiz taraftar grubu. Ne kapalı'daki kadar tutkulu, ne yeni açıkla uyum sağlayan bir yapısı var. Eski açık sarı diyemediği için o kadar ünlü bir tezahürata dönüşüyor. Homojen değil. Maça son anda yetişenlerin tribünü aynı zamanda ( ES: homojen değil yerine homoke yazıp bırakmıştım bir önceki halinde, yoğun istek üzerine homoke'yi çıkartmıyorum :D)

Yeni açık: E5 in sırtına dayandığı tribün. Orta alt sınıf, kavgacı, lümpen, klasik Ultras, North end taraftar profiline sahip. Ateşli taraftar grubu. Daha az yer alırlar Galatasaray taraftarı .

Kapalı: Organize ateşlilik, orta sınıf. Tribünde oturarak izlemeyi düşünmeyen oynanan futbola  katkıda bulunmayı amaçlayan grup. UltrAslan'lar, kombineliler. Orta kısım en ateşli taraftarlardan oluşur. Davullar da bu orta kısımda bulunurlar. (ES: kombinelikler, göbekleri ateşli)

Numaralı: Numaralının üstü daha az kriminal bir yapıya sahiptir.  Üst sınıftan olan bu taraftarlar, en memnuniyetsiz, talepleri en somut olan, çok zor beğenen kısımdır.  Elleri kalem tutanlar, patronlar, okulun üyeleri bu gruptadır.  Bağırmazlar. Çoğu bu stadyumdaki şartlar nedeniyle kombine almamayı tercih etmektedir. 

Numaralının Altı Basın tribünüdür. Sahanın dibinden olduğu için  görüş açısı kötüdür. 
Şeref Tribünü, ve VIP de çok kötü durumdadır halihazırdaki Ali Sami Yen'de. 

Hiç yorum yok: